Veličina tekstaText sizeTextgröße
Istakni linkoveHighlight linksMarkieren Sie Links
Razmak slovaLetter spacingBuchstaben-Abstand
Disleksija fontDyslexia fontLegasthenie-Schriftart
ProredSpacingRaum
SlikeImagesBilder
Crta za čitanjeLine to readZeile zum Lesen
O
O
R
R
R
R
P
P
Q
Q
Q
Q
Definicija
Ova definicija bi vam trebala pomoći da razumijete naše Opće uvjete poslovanja. Kada kažemo “mi”, “nas”i “naš”onda govorimo o tvrtki Pondt d.o.o., sa adresom sjedišta  4. Barutanski ogranak 5/1 iz 10000, Zagreb,  Republika Hrvatska.

Molimo Vas da se prije početka korištenja Internet stranica www.pondt.hr  upoznate s ovim Općim uvjetima korištenja Internet stranica. Imate li bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo da nam se obratite na e-mail adresu: info@pondt.hr.

Općenito
Ovi Opći uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila koji se odnose na korištenje internetskih stranica www.pondt.hr i njenih podomena i pod-direktorija od strane krajnjih korisnika. Ovi Opći Uvjeti se odnose na ovu web stranicu bilo da se pristupa putem računala, mobilnog uređaja ili druge tehnologije. Korištenjem ove internet stranice, krajnji korisnici iskazuju da se slažu s ovdje iznesenim uvjetima i pravilima te pristaju na korištenje web stranice. Krajnji korisnik je upoznat sa činjenicom da, iako je internet općenito sigurna okolina, ponekad dolazi do prekida usluga, ili do događaja koji su izvan naše kontrole. Stoga, mi ne možemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na internetu. Iako je naš cilj ove internetske stranice učiniti dostupnom 24 sata dnevno i to 7 dana u tjednu, internetske stranice ponekad možda neće biti dostupne zbog bilo kojeg razloga, uključujući i njihovo rutinsko održavanje. Krajnji korisnik se slaže i prihvaća da zbog razloga, koji su kako pod, tako i izvan naše kontrole, pristup internetskim stranicama ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.

Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, uključujući, i bez ograničenja, sadržaj, vrijeme dostupnosti, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranica. Nadalje, možemo prestati slati bilo koji dio informacija, ili bilo koju vrstu informacija, možemo promijeniti ili ukinuti bilo koji način prijenosa podataka te možemo promijeniti brzine prijenosa podataka, kao i bilo koje njihove druge karakteristike.

Pravni sporovi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja internet stranice ili provođenja prethodno navedenih Općih uvjeta, (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Zagrebu, i rješavaju se u skladu s propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovih internetskih stranica izjavljujete da ste upoznati i suglasni s ovdje iznesenim uvjetima poslovanja i pravilima. Ako se s ovdje navedenim uvjetima korištenja i pravilima ne slažete, molimo vas da se suzdržite od uporabe ovih internetskih stranica.

Promjena uvjeta
Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatramo potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Općih Uvjeta i/ili Pravila o privatnosti podataka. Stoga, savjetujemo korisnike da povremeno ponovo pročitaju informacije sadržane u Općim Uvjetima i Pravilima o privatnosti podataka, a kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Napominjemo da ukoliko dođe do promijene navedenih dokumenata, i vi nastavite koristiti naše internetske stranice, podrazumijeva se da prihvaćate Opće Uvjete poslovanja i Pravila o privatnosti koji su trenutno važeći. Bilo kakva izmjena ili brisanje uvjeta i pravila korištenja stupit će na snagu odmah nakon što bude objavljena na stranicama. Bilo kakvo korištenje ovih internetskih stranica od strane krajnjeg korisnika nakon takve obavijesti podrazumijevat će se kao prihvaćanje tih promjena.

 Intelektualno vlasništvo
Sadržaj ove lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada tvrtki Pondt  d.o.o. (www.pondt.hr). Tvrtka Pondt  d.o.o. (www.pondt.hr) također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije. Ne smije se smatrati da je bilo koji sadržaj na ovoj lokaciji bez ograničenja, no može se zatražiti dopuštenje za umnožavanje. Sve fotografije, slike, biografski podaci osoba i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim internet stranicama isključivo su vlasništvo tvrtke Pondt d.o.o.

Izjava o povjerljivosti podataka
U tvrtki Pondt  d.o.o. (www.pondt.hr) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o korisnicima i informiramo  o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo korisnicima mogućnost izbora o uporabi njihovih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Pročitajte više u našim Pravilima o privatnosti.

Pravo izmjene sadržaja
Zadržavamo pravo izmjene sadržaja web stranica na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Poštujemo privatnost posjetitelja na našoj web stranici i prikupljat će samo osobne podatke kroz dobrovoljnu registraciju kao što su npr. ime, e-mail adresa. Ti će se podaci koristiti za udovoljavanje pojedinačnim zahtjevima za informacijama, a bit će utemeljenje za bolje razumijevanje potreba korisnika, a radi unaprjeđenja proizvoda i usluga.